Laten We Elkaar Leren Kennen!

Toen ik zwanger werd van ons eerste kind wist ik totaal niet wat me te wachten stond. Inlezen en praten met verschillende mensen gaf me slechts één perspectief over hoe ik mijn baby het best kon laten opgroeien. Ik vond zeer weinig nieuwe informatie en in 2003 was internet nog lang niet zo aanwezig als het nu is. De adviezen die ik overal kreeg en las waren allemaal ongeveer hetzelfde, het kopen van een nieuwe babykamer is zeer belangrijk, de keuze voor flesvoeding of borstvoeding ook en let vooral heel goed op de tijd tussen voedingen en de hoeveelheid slaapjes.

Maar ik had meer informatie nodig. Toen ik mijn baby een eerste aanblik gaf, was ik compleet verliefd. Alles wat ik had gehoord tijdens mijn zwangerschap deed gewoon niet genoeg voor me. Ik voelde me heel anders.
In 2009 is onze tweede kind geboren. Er was zeker veel meer informatie beschikbaar, maar nog steeds erg moeilijk te vinden als je zelf niet precies weet waar je naar op zoek bent en hoe je dit kunt vinden.

Nu op de 1e dag van 2012:
Er is de laatste jaren zoveel goede, zelfs wetenschappelijke, informatie met betrekking tot baby's en wat ze nodig hebben gepubliceerd. Jammer genoeg is dit maar mondjesmaat opgepakt door zorgverleners, de media en bedrijven. Laten we deze informatie meer publiekelijk maken, we kunnen er allemaal van profiteren!

Laten we onze babies beter leren kennen, voor onszelf en voor onze nieuwe baby's! 

Reacties