Professionele Foto's van je Bevalling

Veel vrouwen laten tegenwoordig fotoreportages maken van hun (hoog)zwangere buik. Dit is eigenlijk al een normale gebeurtenis geworden. Niemand kijkt er meer raar van op als je aangeeft dat je de bijzondere negen maanden wilt laten vastleggen.

Er is echter nog een nieuw moment gekomen waarop stellen kunnen overwegen om een professionele fotograaf erbij te laten zijn: de bevalling. Het is uiteraard één van de mooiste belevenissen uit je leven, maar ook één van de meeste persoonlijke. Het is de vraag of je hier een fotograaf bij wilt hebben.

Maar toch, je wilt van de bijzondere uren van je bevalling eigenlijk wel mooie foto's hebben. De bevallingsfotograaf legt vanaf de eerste wee tot aan de eerste uren na de geboorte vast. Vaak is er voor de bevalling een kennismakingsgesprek, zodat je elkaar niet pas voor het eerst ziet tijdens de bevalling.

Het zal niet voor iedereen zijn weggelegd. Je moet je toch over een bepaalde drempel heen kunnen zetten. Een stukje privacy inleveren. Maar als je dit kunt, dan is de kans groot dat je voor de rest van je leven een prachtige fotoreportage van je bevalling hebt.
Meer informatie
1. www.fermontfotografie.nl/geboortefotografie
2. www.constancefotografie.nl/bevallingsfotografie

Reacties