Al 14000 Pageviews voor De Nieuwe Baby!

Vanaf het begin was het aantal lezers van mijn project al best aardig. Maar nu 'de nieuwe baby' al bijna 4 maanden draait, krijgt het project steeds meer aandacht en lezers. Inmiddels zit ik al over de 14000 (!) pageviews. Ik ben hier uiteraard erg blij mee en wil iedereen bedanken voor alle aandacht, retweets en verwijzingen naar mijn dagelijkse blog.

Het allerfijnste vind ik echter dat steeds meer mensen toegang krijgen tot objectieve, wetenschappelijke informatie over onze nieuwe baby's. Daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor. Zodat ouders meer inzicht krijgen in de levenswijsheid van hun baby's.


Wat het beste is voor onze nieuwe baby's staat niet in reclames of in artikelen van bedrijven die de producten verkopen. Nee. Baby's vertellen ons zelf wat het beste voor hen is, met behulp van de wetenschap. Samen werken we aan het verspreiden van meer kennis rondom onze nieuwe baby's en laten we de onwetendheid achter ons. Iedere dag opnieuw!


Reacties