De Nieuwe Baby - Nog 9 Maanden!

Vandaag begint het tweede kwartaal van mijn 365 dagen project 'De Nieuwe Baby'. Het is haast niet te geloven dat ik er alweer drie maanden van het project op heb zitten!
Het project wordt goed ontvangen, ik krijg veel leuke reacties. Het bezoekersaantal groeit ook iedere dag en inmiddels hebben er al meer 6000 (!) mensen een bezoekje aan mijn blog gebracht. Dat geeft me ook weer de motivatie om door te gaan en te blijven zoeken naar goede wetenschappelijke informatie over baby's.

Het blijkt wel meer werk dan ik had ingeschat. Maar toch, op de een of andere manier vind ik het (tot nu toe ;)) iedere dag weer mooi om met het project bezig te zijn. De informatie die ik vind is voor mezelf ook vaak helemaal nieuw en het onderwerp interesseert me uiteraard enorm :)

We hebben nu dus nog een hele zwangerschap samen te gaan, precies 9 maanden. Ik hoop er, samen met jullie, een hele interessante, inspirerende, grappige en vooral ook leuke tijd van te maken. Ik ga mijn uiterste best doen om er dit jaar achter te komen wie onze nieuwe baby's zijn en wat we voor ze kunnen betekenen!

Reacties