De Nieuwe Baby Is Op de Helft!

Al ruim 30.000 pageviews verder, zitten we vandaag precies op de helft van mijn 365-dagen project 'De Nieuwe Baby'. Het dagelijkse bloggen hoort inmiddels al zo bij mijn leven, dat het een vreemde gedachte is dat ik er over zes maanden gewoon klaar mee ben.

Ik realiseer me inmiddels dat de informatie op mijn blog niet verloren mag gaan. Waarschijnlijk zal ik het blog blijven behouden ook na 1 januari 2013. Ik weet nog niet in welke vorm ik het dan ga gieten. Geen nieuw 365-dagen project meer, maar wel regelmatige blogs waarin ik recente onderzoeken over baby's blijf bespreken.

Heel eerlijk gezegd zit ik even in een motivatie dip met het project. Gelukkig blijven de onderzoeken me wel boeien, dus uiteindelijk komt de motivatie om te schrijven toch dagelijks weer opzetten. En het feit dat het bezoekersaantal nog steeds stijgt, geeft me net het zetje wat ik nodig heb om dit project niet op te geven.

Baby's kunnen, voelen en weten al zoveel meer dan we vaak denken. Ik hoop dat dit project bijdraagt aan het vernieuwen van onze kennis over baby's. Hoe meer we weten, hoe beter we onze baby's kunnen laten opgroeien. En daar zet ik me graag voor in. Iedere dag weer opnieuw!

Reacties

  1. Als het een troost mag zijn, ik heb al veel bijgeleerd en al posts gedeeld op facebook. Ik vind het een leerzaam en soms echt ook verrassend project. Veel succes ermee nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg bedankt Evy voor je mooie reactie! Het helpt me zeker om weer extra motivatie te vinden om door te gaan :)

    Warme groet,

    Kim Hof

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten