Zwangere Buik als Kunstwerk

Je zwangere buik laten versieren met verf is een creatieve manier om stil te staan bij deze bijzondere periode in je leven. Bij bellypaint wordt de buik helemaal naar eigen wens beschilderd. De beste tijd is ongeveer tussen de 30e en 34e week, want dan is de buik prachtig rond en bijna volgroeid.


Het maken van een professionele buikschildering neemt ongeveer twee uur in beslag. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de afbeelding kan de tijd ook langer of juist korter zijn. Meestal gebeurt het schilderen terwijl je staat. Mocht je dit niet zolang kunnen volhouden, dan is het ook mogelijk om tijdens sommige delen even te gaan zitten of zelfs liggen.


Je kunt er ook voor kiezen om je buik te laten beschilderen door je partner of je kind. Een prachtige manier om samen bezig te zijn met de baby op komst. Laat je creativiteit de vrije loop bij het uitkiezen van een tekening voor op je zwangere buik. Je kunt het zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Daarna gaat de beschilderde buik natuurlijk nog op de foto, zodat de herinnering voor altijd wordt vastgelegd.

Reacties