De Nieuwe Baby Nu Ook op Facebook!

Ik heb inmiddels al ruim 42.000 pageviews voor ‘De Nieuwe Baby’ mogen ontvangen. Bedankt voor alle bezoeken, jullie lieve woorden, retweets en het plaatsen van links op verschillende andere websites. Ik kreeg van meerdere lezers en vrienden te horen dat mijn project regelmatig wordt genoemd op Facebook.

Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, heb ik besloten om voor ‘De Nieuwe Baby’ een eigen pagina te starten! Op de Facebook pagina ga ik in ieder geval de link van de dagelijkse blog plaatsen. En met terugwerkende kracht zal ik langzaam maar zeker alle afgelopen blogs ook op de Facebook pagina zetten. Ik ben nog helemaal nieuw in de ‘Facebook’ wereld, maar zal proberen iets moois van de pagina te maken. Maar heb dus even geduld, het ziet er allemaal nog compleet basic uit ;)

Als je het project waardeert en je wilt dit laten blijken, geef ‘De Nieuwe Baby’ dan een like! Ik blijf me de aankomende maanden in ieder geval inzetten om nog meer te weten te komen over onze nieuwe baby’s. Op deze blog, op twitter en nu dus ook op Facebook: http://www.facebook.com/denieuwebaby.

Reacties