3D Model van Je Baby in de Baarmoeder

Het krijgen van 3D echo’s tijdens de zwangerschap is inmiddels al ingeburgerd. En het meekrijgen van de foto’s vormt al een bijzonder aandenken voor later. Maar een Japans bedrijf wilde verder gaan met de beelden van de echo en ontwikkelde vanuit de foto’s een 3D model van de baby. Op onderstaande video kun je zien hoe het beeldje eruit ziet:
Het nieuwe product heet ‘Tenshi no Katachi’, in het Engels ‘Shape of an Angel’. Het product is op de ontwikkeling van modellen voor de medische wereld gebaseerd. Vanuit de echo wordt er een model gemaakt, welke later met een 3D printer wordt gecreëerd. Zo ontstaat er een baby beeld op schaal. Het beeldje is wit van kleur en ligt in de doorzichtige ‘baarmoeder’.   

Of het nieuwe product een trend gaat worden is nog onduidelijk. Het is namelijk pas sinds kort op de markt. In ieder geval zal het bedrag een grote rol voor veel mensen spelen, want je moet er wel behoorlijk wat voor over hebben om zo’n beeldje van je baby te bemachtigen. Voor ongeveer €1000 kun je een 3D model van je baby aanschaffen.Reacties