Foto’s van Baby’s Dromen

Aparte baby foto’s van het type Anne Geddes kennen we inmiddels wel. Maar tegenwoordig is er een nieuw genre bijgekomen: creatieve foto’s van dromende baby’s. Toen fotografe Adele Enersen in 2010 moeder werd van Mila viel het haar op dat haar dochter zo diep sliep. Ze vroeg zich af waar Mila allemaal van droomde en besloot dit met foto’s uit te beelden. Als Mila sliep legde ze kussens, dekens en objecten om haar heen om zo de droom te creëren.

Het begon als een grappig ‘experiment’ van Enersen, maar inmiddels is haar eerste boek al een feit en heeft ze miljoenen fans. Slapende Mila heeft al in de ruimte gezeten, een luipaard bereden, als een reus over de stad gelopen, gesurfd op de oceaan, vlinder geweest en zelfs een superheldin. Op bovenstaande video kun je Mila in veel van haar ‘dromen’ zien.

Je moet er wel een diepslapende baby voor hebben - maar als dit zo is - dan kun je met het maken van een kleine, vrolijke setting je eigen bijzondere foto’s van je dromende baby maken. Mocht je meer inspiratie zoeken; haar boek is inmiddels ook in het Nederlands uitgebracht en op haar blog kun je vele foto ideeën vinden.

Reacties