Laatste Maand voor De Nieuwe Baby!

Op 1 januari 2012 ben ik eigenlijk gewoon in het diepe gesprongen door De Nieuwe Baby op te starten. Ik wist dat ik graag wilde schrijven over wetenschappelijke onderzoeken rondom baby’s. En daarmee hield mijn voorbereiding al op. Iedere dag leerde ik weer wat bij en wist ik beter waar ik alle informatie kon vinden.

De Nieuwe Baby heeft me de afgelopen 335 dagen veel gebracht. Ik heb de vele informatie met veel plezier verwerkt. Er zijn ontelbare uren in dit 365 dagen project gaan zitten. En zoals de meeste van jullie wel weten, had ik niet altijd evenveel zin om dagelijks aan de slag te gaan. Gelukkig heb ik ook vaak genoten van de interessante, leuke en soms zelfs baanbrekende onderzoeken over baby’s en kon ik soms niet wachten om de informatie met jullie te delen.

Ik kan haast niet geloven dat het vandaag alweer 1 december is! Nog maar één maand en dan zit het gehele project er echt op. Tenminste, dat was op de eerste dag van 2012 de bedoeling. Ik zou het blog een jaar lang dagelijks vullen en daarna was het project klaar. Nu ik echter zover ben gekomen, zie ik in dat het zonde zou zijn om het blog te laten verstoffen. Inmiddels zit ik dicht tegen de 70.000 pageviews aan en dat vind ik echt bijzonder. Gelukkig ben ik niet de enige die dit blog interessant vindt ;)
 
De Nieuwe Baby gaat dus in ieder geval door! In alle eerlijkheid weet ik nog niet hoe ik het allemaal ga invullen. Ik wil het project op een mooie manier voortzetten, zodat er regelmatig nieuwe logjes blijven komen. Waarschijnlijk ga ik op een vaste dag per week een nieuwe  log plaatsen. Op deze manier weten jullie wanneer er iets nieuws valt te verwachten. Maar nu eerst nog de laatste 30 logjes schrijven voor deze prachtige decembermaand!

Reacties

 1. Fijn dat je doorgaat met het blog! Het is altijd weer leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik vind op mijn beurt jouw reacties altijd prettig en soms grappig ;) om te lezen! Bedankt daarvoor!

   Verwijderen
 2. Geweldig dat je doorgaat! Ik onderschat echt niet de hoeveelheid werk die er in zit. Even wat opzoeken, even wat verifiëren, even een foto plaatsen, even iets een beetje anders anders formuleren. Pffff, ik doe het je niet na! BEDANKT!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jouw reacties vind ik vaak onbetaalbaar Janneke. Je geeft altijd een mooi inzicht mee in je reacties. Dus jij ook bedankt!

   Verwijderen

Een reactie posten