Verder met De Nieuwe Baby in 2013

Inmiddels ben ik er 100 procent zeker van dat ik verder ga met De Nieuwe Baby in 2013. Mijn 365-dagen project gaat dus een vervolg krijgen! Het is een heel avontuur geweest en het zal vreemd voor me aanvoelen wanneer ik niet meer iedere dag met dit project bezig ben. Het is nu zo’n gewoonte geworden, dat moet ik vast even gaan afleren!

Ik heb een heleboel ideeën voor De Nieuwe Baby. Zo liggen er plannen voor het ontwikkelen van een app en een E-book. Ook wil ik graag mijn blog een wat moderner uiterlijk geven. Hoe ver deze plannen ook tot uitvoering gaan komen, zal liggen aan hoeveel vrije tijd ik overhoud volgend jaar. In ieder geval wil ik - om de continuïteit van het project te bewaren - voortaan iedere donderdag een nieuwe log plaatsen. Daarnaast kan het zijn dat ik tussendoor ook nog berichten plaats, maar dat zal waarschijnlijk per week verschillen.  

Er vinden steeds meer mensen mijn blog. Inmiddels zit ik ruim over de 75.000 pageviews! Wie had dat ooit gedacht op 1 januari 2012, ik in ieder geval niet :) Ik waardeer jullie bezoekjes aan mijn blog enorm. Het voelt goed dat de informatie die ik als interessant en/of leuk beschouw, ook voor anderen fijn is om te weten.


Ik wens jullie allemaal een hartverwarmende Kerst en een inspirerend Nieuwjaar. Hopelijk worden er in 2013 weer een heleboel prachtige Nieuwe Baby’s geboren!

Reacties

 1. Dank voor je fantastische blog en geweldig dat je doorgaat! Jij ook hele fijne feestdagen en heel veel inspiratie en mooie onderzoeken in het nieuwe jaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve reactie! Ja, op mooie onderzoeken hoop ik ook zeker weer in het nieuwe jaar :)

   Verwijderen
 2. Fijn dat je doorgaat! Ik ben een groot fan van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten