Prachtig 2013 met De Nieuwe Baby!

Mijn 365-dagen project 'De Nieuwe Baby' heb ik gisteren succesvol afgesloten! Vandaag precies een jaar geleden startte ik deze blog op. En nu 367 dagen later (want 2012 was een schrikkeljaar ;)) post ik opnieuw een bericht aan jullie!

Het is nu al enorm wennen voor me dat ik niet meer iedere dag een bericht 'moet' schrijven. Ik ben het zo gewend, het hoort gewoon bij mijn dagelijkse activiteiten. Op deze eerste dag van het nieuwe jaar wil ik jullie graag een prachtig 2013 wensen! En nog even vermelden dat er op De Nieuwe Baby voortaan elke donderdag een nieuwe wetenschappelijke log wordt geplaatst. Dat staat in ieder geval al vast en voor de rest kan het best zijn dat op andere dagen ook nog wat wordt geplaatst ;)

Met jullie samen ga ik er in 2013 voor zorgen dat dit blog verder gaat in een nieuw en fijn format waar we allemaal blij van worden en vooral natuurlijk onze Nieuwe Baby's!

Reacties