Bijna 100.000 Pageviews!

Vandaag weer eens een persoonlijke update. Hoe het me zoal vergaat na de 366 dagen van 2012. In het begin was het enorm wennen om niet meer iedere dag de ‘verplichting’ te hebben van bloggen. Ik voelde me vooral tijdens de avonduren haast nalatig als ik alleen maar zat met een kopje thee zonder laptop voor mijn neus en druk typend om nieuwe blogjes te creëren.
 
In het begin miste ik het zeker, maar naarmate de weken van 2013 vorderden begon ik te wennen aan mijn wekelijkse activiteit. Raar genoeg voelt het nu soms drukkender dan toen ik er dagelijks mee bezig was. Ik ben nu sneller geneigd om het haast te vergeten en moet er dan weer veel meer inkomen. En omdat ik niet meer iedere dag op zoek ben naar nieuwe onderzoeken, heb ik ook geen ‘voorraadje’ klaar staan.

Het aantal bezoekers heeft vooral in januari en februari een keldering gekend. Logisch ook, omdat er nu niet meer dagelijks updates, tweets en facebookberichten zijn. Inmiddels zie ik echter weer een stijging sinds maart en dit komt met name doordat De Nieuwe Baby steeds beter in de zoekmachines te vinden is. Als je bijvoorbeeld in Google zoekt op ‘baby omrollen’, dan komt mijn blog hierover als nummer één zoekresultaat te staan! En dankzij de nieuwe, directe url www.denieuwebaby.nl is de blog nu ook veel gemakkelijker te vinden. We naderen nu echt de grote mijlpaal van 100.000 pageviews en daar ben ik erg blij mee :)

Bedankt allemaal; de nieuwe lezers, de bezoekers die alleen via Google even een kijkje komen nemen en vooral ook de oude kern die me al veel langer volgt! Hopelijk zijn jullie nog steeds tevreden met de blogjes van 2013 en het soort onderzoeken waar ik over schrijf!


Reacties

 1. Ja zeker, heel tevreden. Van mij mag je weer iedere dag gaan bloggen en dat gevoel ken ik ook heel goed. Als ik dagelijks blog, gaat het veel beter dan wanneer ik het laat versloffen. De drempel om een nieuw logje te schrijven wordt dan steeds hoger.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou iedere dag is me toch wat erg veel gebleken ;) Ik ben nog wel op zoek naar de juiste balans voor mij. Misschien is een keer per week gewoon te weinig. Ik moet het nog uitvogelen!

   Wel fijn dat je nog tevreden bent :)

   Verwijderen
 2. Hoi, leuk dat het goed gaat met je blogs. Ik wilde nog even een tip geven om de keywordtool van Google te gebruiken. Aan de hand daarvan zou je bijvoorbeeld artikelen kunnen schrijven. Veel succes nog met je blogs, ik lees ze altijd met plezier..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Anne! Ik zal me zeker gaan verdiepen in de keywordtool van Google.

   Verwijderen
 3. Wauw, bijn 100.000 pageviews, wat goed zeg! Ik vind het erg leuk en interessant om je artikelen te lezen. Groetjes, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels zijn we echt over de 100.000 pageviews heen! Leuk dat je mijn blogs kan waarderen Floor :)

   Verwijderen

Een reactie posten