125.000 Pageviews en Zomerstop!

Nu de zomervakantie snel nadert, wil ik graag nog even een persoonlijke blog met jullie delen :) Het gaat in ieder geval erg goed met De Nieuwe Baby! Na de lagere bezoekersaantallen van januari en februari, zitten we inmiddels in een enorm stijgende lijn. Iedere week weten weer meer bezoekers mijn blog te vinden. Inmiddels zitten we al over de 125.000 pageviews, met een gemiddelde van 10.000 per maand! Ik vind het erg fijn dat mijn blog nog steeds veel mensen weet te interesseren. Hopelijk profiteren veel nieuwe baby’s van de wetenschappelijke informatie. En geeft het ouders de bevestiging en/of antwoorden waar ze naar op zoek zijn. Daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.

Verder ben ik zelf nog steeds zoekende met de invulling van De Nieuwe Baby in de (nabije) toekomst. Aan de stijgende bezoekersaantallen en de vele lieve, mooie en soms ook kritische reacties, kan ik zien en merken dat er wel degelijk behoefte is aan mijn blog. Alleen zit ik zelf nu met het dilemma of ik mijn blog moet professionaliseren of het (voorlopig) zo moet laten. Als ik het professioneler aan ga pakken (en het dus uit de ‘hobby sfeer’ haal), dan zal er ook veel meer tijd in gaan zitten. Maar aan de andere kant vind ik ook dat De Nieuwe Baby wel een mooier platform verdient. 


Dat brengt me meteen op het volgende onderwerp; de zomerstop! Ik wil een korte pauze inlassen om alles even op me in te laten werken. Maar maak jullie geen zorgen, De Nieuwe Baby zal niet geheel plat liggen deze zomer ;) Ik ben van plan om nog steeds iedere donderdag een onderzoek aan te halen, alleen zal dit wel al een eerder besproken studie zijn. Ik kies de aankomende zes weken (van donderdag 4 juli t/m donderdag 8 augustus) een paar van mijn favorieten onderzoeken uit en ga mijn keuze wekelijks (kort) onderbouwen.

Na de zomervakantie gaat De Nieuwe Baby gewoon weer verder als vanouds, of wellicht toch in een iets andere vorm. Daar ga ik deze zomer eens goed over nadenken! Mochten jullie nog tips, opmerkingen, aanvullingen, etc. hebben, laat het me dan gerust weten. Al jullie input is van harte welkom :)

Ik wens jullie allemaal een prachtige zomer met veel baby plezier!Reacties