Op Naar een Nieuw Begin in 2014

Naarmate ik ouder word, lijken de jaren steeds sneller te gaan. Het is een bizare gewaarwording. Eigenlijk zie ik alleen aan mijn overduidelijk groeiende en ontwikkelende kinderen dat de tijd toch echt plaatsvindt. Wat zou ik soms wensen dat ik de tijd even stil kon laten staan. Dan kon mijn zoon voorlopig nog lekker kleuteren en mijn dochter zou de puberteit en middelbare school nog even mogen uitstellen.

Nu mijn kinderen – voor mijn gevoel - zo snel groot worden, komt de prangende vraag weer bovendrijven; zou een nieuw kindje welkom zijn? Ja. Het antwoord is zo kort, maar houdt zoveel in. Na twee kinderen besef ik des te meer hoeveel. Hopelijk volgt er ergens in de tweede helft van 2014 dus een bericht dat we hier onze eigen Nieuwe Baby verwachten! Het zou heel mooi zijn. Ons gezin voelt gewoon nog niet compleet. Het nieuwe jaar zou dus wel eens een heel bijzonder voor ons gezin kunnen worden. Hopelijk kan ik dan ook De Nieuwe Baby een extra persoonlijk tinje meegeven.


 
In ieder geval krijgt dit blog een complete restyling in 2014. Ik hoop in het eerste kwartaal een mooie, duidelijke en vrolijke website online te kunnen zetten. Hiervoor zou ik het zeer waarderen als jullie mij foto’s van jullie eigen Nieuwe Baby’s doorsturen. Heel graag wil ik de website volzetten met de mooiste foto’s van baby’s, want daar gaat dit blog tenslotte over :) Foto’s kunnen worden doorgestuurd naar info@denieuwebaby.nl. Uiteraard krijg je bericht als je foto wordt gebruikt op de nieuwe website en ontvang je een klein bedankje!

Ik wens jullie allemaal een sprankelend Oud op Nieuw. En natuurlijk een gezond, vruchtbaar (mocht je dit nog nodig hebben ;)) en vreugdevol 2014!

Tot volgend jaar :)


Reacties

 1. Ik ben benieuwd!

  Hartelijke groet,
  Bertine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anders ik wel Bertine ;) Ik ben zelf nog zoekende naar de juiste nieuwe invulling van mijn blog. Maar dit komt vast goed ;)

   Verwijderen

Een reactie posten