Nieuwe Website is Onderweg

Alsof ik bijna letterlijk zwanger ben van een Nieuwe Baby. Zo voelt het ontwerpen van een nieuwe website voor mijn geliefde blog. En naarmate we steeds meer richting het eindproduct komen, voel ik de uitgerekende datum (te) snel naderen. Ik wil zo ontzettend graag met iets komen wat jullie allemaal mooi, fris en inspirerend gaan vinden. Hierdoor twijfel ik aan de grote lijnen, maar ook over ieder detail. Dit blog moet voor iedereen een fijne plek zijn en hopelijk kunnen we dit realiseren.

Misschien vragen mijn trouwe lezers zich af hoe het nu eigenlijk gaat met De Nieuwe Baby. Het is namelijk alweer een aantal maanden geleden dat ik mijn blog van een persoonlijk stukje heb voorzien. Inmiddels zijn we de kwart miljoen pageviews voorbij. Steeds meer bezoekers weten mijn blog te vinden, vooral via Google komen meerdere onderwerpen al op de eerste pagina tevoorschijn. Er zit dus nog steeds een stijgende lijn in.

Verder heb ik inmiddels hulp van mijn partner (met ICT achtergrond), want zonder hem zou het technische gedeelte niet erg vlotten. En samen zorgen we voor een nieuwe opmaak met meer mogelijkheden, zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief. Uiteraard volgt er een aankondiging als de nieuwe website daadwerkelijk de lucht in gaat! Tot die tijd moeten jullie het nog even met de verouderde, standaard template doen.

Ik blijf me nog steeds verbazen over alle leuke, interessante en soms grappige onderzoeken die ik tegenkom. Baby’s zijn gewoon een onuitputtelijke bron van energie, vreugde en informatie! Daar kan ik nog jaren over schrijven. Achter de schermen hopen we op een voorspoedige bevalling met daarna een prachtige kraamtijd waarin de website direct lekker vloeiend loopt. En iedereen De Nieuwe Baby vol bewondering bekijkt :)

Reacties