De Vooruitgang van De Nieuwe Baby

Ik vind het wel weer tijd voor een persoonlijke update. En natuurlijk gaan we nog even bijpraten over de progressie van De Nieuwe Baby. Laat ik maar beginnen met het persoonlijke gedeelte! Eigenlijk zouden we dit jaar beginnen met onze eigen gezinsuitbreiding. Maar door diverse omstandigheden is het er helaas nog niet van gekomen. Kort gezegd komt het erop neer dat ik er nog niet klaar voor was. Lichamelijk en psychisch niet.

Ik beken eerlijk dat ik hier best moeite mee heb gehad. Maar het was niet anders, mijn lichaam heeft me teruggefloten en ik moest er gewoon naar luisteren. Best lastig als je dat eigenlijk al jarenlang te weinig hebt gedaan. De jaren met (zeer) weinig slaap door onze inmiddels heerlijk vrolijke vijfjarige zoon hebben er gewoon super hard ingehakt. En ik bleek dit niet zomaar even van me af te kunnen schudden. Juist toen er meer rust kwam, liet mijn lichaam merken dat het op was. Maar nu begin ik weer langzaam tot mezelf te komen.

De Nieuwe Baby behoort inmiddels al bijna twee jaar tot mijn leven. Het is een vast onderdeel geworden en ik zou het niet meer willen missen. Dus wil ik ook weer heel graag verder met de nieuwe website. Maar door mijn eigen mindere periode heeft alles op een zeer laag pitje gestaan. Wel is het nieuwe logo al helemaal klaar en volledig naar mijn smaak. Hopelijk vinden jullie het net zo mooi als ik!

De Nieuwe Baby groeit nog steeds, gemiddeld zitten we nu op 3000 pageviews per dag! Ik verbaas me soms nog steeds over de stijgende lijn van mijn blog. Ik ben dankbaar dat jullie mijn logjes lezen. Hopelijk verandert er heel soms een logje net even de kijk op de zaak. En kijken we naar nieuwe baby’s met meer verwondering over hun compleetheid. Soms denk ik wel eens dat baby’s haast perfect worden geboren en het juist aan ons is om ze zo te houden. Zo behoeven geen verandering, geen aanpassingen, alleen onze nabijheid en liefde. En precies dat houdt ze compleet.


Reacties

  1. Nou ,ik ben een van die 3000 en ik geniet erg van je logjes. Ik vind er precies in wat ik zelf mis of niet weet waar ik het na moet zoeken: achtergornd, wetenschappelijke verklaringen, discussies enzo. Alles is met een ondertoon van liefde en acceptatie geschreven, heerlijk! Ga door en soms verwijs ik ook naar je blog als iets heel interessant is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt Janneke voor je mooie reactie! Fijn dat je mijn blog nog steeds de moeite waard vindt :)

      Verwijderen

Een reactie posten