Welkom 2015!

De eerste dag van 2015. Ik moet altijd in een nieuw jaar komen. December is hier een uitgebreide feestmaand  en dan is het opstarten van het ‘gewone’ leven in januari best even wennen. Maar de kinderen hebben nog vakantie, dus we zitten nog in de feestdagen modus. Vanaf maandag wordt het pas echt serieus ;)

We vierden gisteren bij vrienden Oud op Nieuw en ik kreeg de vraag hoe het nu met mijn nieuwe logo zat. Inderdaad, dat logo voor De Nieuwe Baby dat al een tijdje klaar is. En ik moest schamelijk bekennen dat ik toevallig het logo laatst nog had bekeken, maar dat er verder niets meer mee is gebeurd. Vorig jaar is voor mij niet echt het jaar van actie geweest, eerder het jaar van inkeer. En dat was ook echt nodig en heeft me veel goed gedaan.

Maar ik merk dat mijn energie weer begint te stromen. Ik hoop dat 2015 wel een jaar gaat zijn waarin behoorlijk wat plannen echt worden uitgevoerd. Hieronder valt zeker De Nieuwe Baby. Maar ik ga maar niets meer beloven, want weet inmiddels dat het leven ook vaak haar eigen plan trekt. En ik leer pas sinds kort om hier meer in mee te gaan.

Lieve plotselinge bezoekers, af en toe kijkende lezers en trouwe volgers, ik wens jullie allemaal een helder, sprankelend en vooral heel gezond 2015! Dat jullie energie vrijelijk mag stromen en voor prachtige inzichten gaat zorgen. En voor alle Nieuwe Baby’s die momenteel nog in de buik zitten of net geboren zijn, hoop ik dat jullie sensitief, intuïtief en met een vleugje wetenschap worden begroet.

Veel warmte!

Kim

Reacties