14 Weken Zwanger en Zomerstop Begint

De tijd vliegt me bijna letterlijk om de oren. Ongelooflijk dat ik al 14 weken zwanger ben! Ik voel me nog steeds regelmatig misselijk en de moeheid laat me ook niet met rust. Dus al ben ik inmiddels in het tweede trimester beland, ik heb nog de kwaaltjes van het eerste trimester. Bij de zwangerschap van onze zoon heb ik dit echter ook tot 16 weken volgehouden, dus ik vermoed dat ik in hetzelfde schuitje zit. Volgens de termijnecho is onze Nieuwe Baby helemaal op schema aan het groeien en ziet - voor zover dit nu al valt te beoordelen – alles er helemaal gezond uit. Dus dat is geweldig nieuws!

Ik ben erg nieuwsgierig naar het geslacht van ons aankomend gezinslid. Volgens de baking soda test (lees hier hoe dit werkt: http://www.denieuwebaby.nl/2012/07/voorspel-het-geslacht-van-je-baby.html) krijgen we een meisje. Het is natuurlijk absoluut geen wetenschap, alles behalve zelfs ;), maar het is leuk en eenvoudig om te doen. De rode kool test (waar het in bovenstaand artikel ook over gaat) staat nog op het programma! Met de 20 weken echo zullen we het zeker weten, voor nu is speculeren gewoon een gezellige bezigheid.

We hebben hier vanaf volgende week zomervakantie en dan gaat dit blog over op zomerstop. Ik post dan nog wel wekelijks een blog, maar dit is een herhaling van een eerdere post. Wel plaats ik alleen blogs waarvan ik de onderzoeken graag nog een keer onder de aandacht wil brengen. Redenen hiervoor lopen uiteen, maar vaak zijn het artikelen die me bij zijn gebleven omdat ze bijvoorbeeld heel informatief of ontzettend verrassend waren. De zomerstop duurt zes weken. In de eerste week van september gaan we weer verder met nieuwe wetenschappelijke informatie. En zit ik zelf al op de helft (!) van mijn zwangerschap.

Ik wens iedereen een heerlijke zomervakantie! Geniet van je zwangerschap in het zonnetje (net zoals ondergetekende ;)) of van je Nieuwe Baby die een eerste zomer beleeft!

Zonnige groetjes! Kim

Reacties