Terug in 2017!

Lieve allemaal,

De laatste blog van mijn hand is alweer veel te lang geleden. Nog hoogzwanger van ons derde kindje en vlak voor de start van 2016. Uiteindelijk beviel ik op 15 januari van dat jaar. Dus inmiddels is hij afgelopen weekend al 1 jaar geworden! Mijn bedoeling was om dit blog na mijn zwangerschapsverlof weer bij te gaan werken. Maar de realiteit haalde me in. We hebben een ontzettend druk jaar gehad, niet alleen privé, maar ook zakelijk.

Inmiddels zijn we in iets rustiger vaarwater terecht gekomen en heb ik plannen om dit blog nieuw leven in te blazen. Ik heb aan nieuw materiaal niets te klagen, want na één jaar met mijn eigen nieuwe baby sta ik er weer middenin! En ik ben er zeker van dat er ook aan nieuw wetenschappelijk materiaal vast een hele lading op me ligt te wachten.


Onze derde krijgt nog volop borstvoeding. Hij heeft wel interesse in vast voedsel en eet het ook dagelijks, maar het zijn maar zulke kleine hoeveelheden dat hij eigenlijk nog steeds volledige borstvoeding krijgt. Ik maak me er dit keer geen zorgen om. Onze dochter begon wel met zes maanden al vol overgave te eten, maar met onze eerste zoon ging het allemaal een stuk moeizamer. Ik laat het bij onze tweede zoon allemaal gewoon gebeuren. Hij komt overigens wel uitstekend bij - ik maak schijnbaar nog steeds slagroom aan ;) - en al zijn benodigde vitamines en voedingsstoffen zitten allemaal al in mijn moedermelk.

Ik hoop dat jullie nog behoefte hebben aan de informatie die dit blog biedt. Gezien de bezoekersaantallen - die nog steeds hoog zijn! - ga ik ervan uit van wel :) Ik weet nog niet hoe ik alles ga inrichten, maar De Nieuwe Baby wordt in ieder geval vervolgd!

Warme groet,

Kim


Reacties